Thankful ♡

Het is misschien het slechte weer, het ligt misschien aan de lange dagen, maar als ik zo even mijn website aan het updaten ben, en ik lees de mooie lieve woorden die mijn bruiden schrijven.. Dan sta ik even stil. Dan ben ik dankbaar. Mijn job is zeker geen exacte wetenschap, het is ontwerpen, creatief zijn, hard werken, multifunctioneel zijn, diplomatisch zijn.. Maar wat ik ervoor terug krijg is vaak onbeschrijfelijk. Na 8 jaar krijg ik nog altijd de koude rillingen van het geluk dat ik mag delen op de mooiste dag van hun leven. Vandaar even een woord van dank aan jullie lieve bruiden, dank voor het vertrouwen, dank voor de vriendschap, dank voor het schaterlachen. Ik ben blij, vereerd dat ik deel mocht uitmaken van al jullie unieke dagen. Liefs, Sylvie sylvievanonsem      
Comments are closed.