YOUR WEDDING DAY

 

Een huwelijk plannen? De sfeer bepalen, de juiste leveranciers vinden.. planning en creativiteit is hier the key to happiness. 

Wist je dat het plannen van een huwelijksdag gemiddeld 270 uren voorbereiding vraagt? Ontelbaar veel bruiden hebben te maken met stress, onzekerheid en vinden vaak geen tijd om alles tot in detail te plannen.
Het hoeft echter niet zo te zijn. Genieten van de voorbereiding en van jullie huwelijksdag is het allerbelangrijkste!

Wedding Design

Destination Weddings

Maak er iets uniek van, zodat jullie plezier hebben in het traject naar jullie huwelijksdag of weekend.  

 

Een gestructureerd draaiboek, know-how, back-up en een goed netwerk kunnen helpen dit te bereiken.
Het geeft een gevoel van geruststelling als je weet dat je juist zit met je planning, als er een handige To Do lijst is en als jullie kunnen rekenen op betrouwbare leveranciers.

Benieuwd naar meer? Bekijk alvast ons aanbod! 

Hoe kan ik helpen?

 

Wie is Sylvie? 

sylvie van onsem, wedding planner gent, destination weddingsIkzelf ben een perfectionist en geniet ervan om andere mensen gelukkig te maken. Dat is natuurlijk mooi meegenomen in mijn job als wedding planner.

Na enkele jaren in de dienstensector te hebben gewerkt, heb ik 15 jaar geleden de beslissing genomen me volledig op de organisatie van huwelijksfeesten te focussen. Het is mijn passie en het is mijn beroep.

Opleidingen, stages en ervaring opdoen hebben me de eerste 2 jaar bezig gehouden. Na stages te hebben voltooid in Amerika, Frankrijk, Nederland en België heb ik een eigen palmares kunnen opbouwen.
De ervaringen die elke bruiloft meebrengen zijn uniek. Een droomhuwelijk organiseren voor iemand anders, dat perfect is, persoonlijk en origineel? Het vergt kennis, flexibiliteit, een luisterend oor en veel doorzettingsvermogen.

Zo blijf ik elke dag investeren in creatieve en unieke oplossingen voor vaak voorkomende stresspunten en problemen waar bruid en bruidegom mee kampen.

Contacteer ons voor vrijblijvende info en een koffie!