Wedding Design

W E D D I N G . D E S I G N . 


Weten jullie heel goed wat jullie willen realiseren, maar geraak je er maar niet uit? Of is er gewoon geen tijd over om jullie huwelijksdag te plannen?

Veel koppels gaan voluit voor hun carrière en ervaren al voldoende stress in het dagelijkse leven. Trouwen zou iets romantisch moeten zijn en niet iets waar jullie van wakker moeten liggen.

Structuur, creatieve input en begeleiding kunnen voor jullie de oplossing zijn. Zonder dat jullie het gevoel hebben het huwelijksfeest helemaal uit handen te geven.

Het belangrijkste is dat het strookt met jullie visie, persoonlijkheid en voorkeuren.

Wedding Design is een hele nauwe samenwerking naar jullie huwelijk toe. Het is belangrijk dat jullie zelf ook beslissingen nemen, maar genieten van de voordelen van de begeleiding.

Alle voorbereidingen worden getroffen na een lange brainstorm sessie, en zo komen we samen in een verhaal. Jullie huwelijksverhaal.

WHAT CAN WE OFFER YOU? 

  • Brainstorming
  • Location hunting / Een zoektocht naar de geschikte locatie die volledig bij jullie past!
  • Zoektocht naar de gepaste leveranciers
  • Offertes+  prijs besprekingen
  • 3 D Ontwerp inrichting locatie
  • 3 D Grondplannen
  • Budgetplanning

Contacteer ons nu, dan bespreken we de mogelijkheden bij een koffie!

wedding trends 2018 A Touch of White

Wie is Sylvie? 

weddingplanner belgie

Ikzelf ben een perfectionist en geniet ervan om andere mensen gelukkig te maken. Dat is natuurlijk mooi meegenomen in mijn job als weddingplanner.

Na enkele jaren in de dienstensector te hebben gewerkt, heb ik 12 jaar geleden de beslissing genomen me volledig op de organisatie van huwelijksfeesten te focussen. Het is mijn passie en het is mijn beroep.

Opleidingen, stages en ervaring opdoen hebben me de eerste 2 jaar zoet gehouden. Na stages te hebben voltooid in Amerika, Frankrijk, Nederland en België heb ik een eigen palmares kunnen opbouwen.
De ervaringen die elke bruiloft meebrengen zijn uniek. Een droomhuwelijk organiseren voor iemand anders, dat perfect is, persoonlijk en origineel? Het vergt kennis, flexibiliteit, een luisterend oor en veel doorzettingsvermogen.

Zo blijf ik elke dag investeren in creatieve en unieke oplossingen voor vaak voorkomende stresspunten en problemen waar bruid en bruidegom mee kampen.

Klik hier om ons vrijblijvend te contacteren!

← Wat past bij u?