2018 . TRENDS IN WEDDING LAND

Bring Back Color! WEDDING TRENDS 2018!

You say what? Veel kleur is terug van weg geweest! (bright colors, yes!)
Kijk maar naar de prachtige mode + interieur trends. We durven terug kleur gebruiken en ik ben grote voorstander hiervan.
Hoe kan je dit integreren in je eigen trouwfeest?

In 2017 hebben we veel groen gezien! #greenery was het woord in de wedding wereld. 2018 gaat hier nog een stukje in verder. KLEUR EN NATUUR combineren zijn de nieuwe wedding trends van 2018! 'Less is more' heeft een nieuwe dimensie gekregen. En dat maakt ons blij!

BLOEMEN MET PIT . Denk aan felle, sprekende kleuren. 

De zachte tinten in bloemen blijven natuurlijk tijdloos. De trends in het algemeen staan niet stil en dus ook niet in de wondere trouwwereld.
Kleurrijke prints en gewaagde combinaties maken een mooie sfeer. En daar gaan we toch elke keer opnieuw voor. De beleving, het 'wow' moment voor bruid, bruidegom én de gasten als ze op het feest aankomen. Teasers, details, afwerking, kleuren, muziek, heerlijke geuren doorheen de hele dag. Laat de kleuren spreken. Durf te combineren.
TIP: Werk hier ook altijd met een moodboard zodat de kleuren in balans zijn en het totaalplaatje klopt.

wedding trends 2018 A touch Of White

THE NEW BOHEMIAN 2.0 Denk aan mooie basics: hout, messing, goud, marmer, kleurrijke accenten en natuurlijke uitspattingen. Kortom 'living the good life'.

Wat mag je nu verstaan onder 'THE NEW BOHEMIAN'? Kleur, frisse en felle combinaties met strakke elementen.
Richting botanical garden, warmte creëren, gezelligheid, een hippe atmosfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Het 'klassieke' feest van vroeger is helemaal heruitgevonden. We zien zoveel foto's, trends en settings op sociale media dat we kritischer worden. Onze zintuigen worden geprikkeld en dat is goed!
Samen genieten met de gasten in een mooi kader, soul food, live cooking, food sharing en een top DJ. Denk maar eens na wat jullie de gezelligste avonden vinden met vrienden? Niets leuker toch dan datzelfde gevoel te creëren op jullie huwelijksdag! URBAN JUNGLE #greenery in een nieuw jasje. Wilder, kleurrijker en meer variatie in 2018. #urbanjungle #thenewbohemian #atow2018

wedding trends 2018 A Touch of White

Foto's zijn realisaties van ATOW, benieuwd naar meer? Of spreken jullie liever af voor een kopje koffie? 

H A V E . A . H A P P Y . D A Y .
Sylvie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.