WHATS UP IN 2019? WEDDING TRENDS!

Omdat we overspoeld worden met prachtige decoratieve beelden via instagram, pinterest en facebook durven we in 2019 opnieuw net dat stapje verder gaan! 
Wat mag je verwachten in 2019? Hier guide-lines en tips als jullie huwen in 2019-2020!

MARRAKECH VIBES !

De NEW MARRAKECH vibes. Verfrissend, vernieuwend en gewaagder. Durf opnieuw te combineren en out of the box te denken. 
Het kleur van 2019 is  niet voor niets 'living coral'. Koraal als inspiratie is niet enkel een goed begin voor je moodboard, de kleuren zijn eindeloos combineerbaar en het resultaat is prachtig! Picture: vibeproject.co

OUTSIDE MEETS INSIDE ..

We halen onze inspiratie opnieuw uit de natuur.. Zoals reeds enkele jaren én opnieuw in 2019 houden we van de natuur naar binnen te brengen. Bomen en planten, struiken en hagen, groot en klein. Het geeft een oneindige meerwaarde aan elke feestruimte om jullie huwelijksdiner in te laten doorgaan. 
Hoe integreren in jullie feest? Bekijk de mogelijkheden waar jullie het diner gaan geven.. Kan er groen geïntegreerd worden? Vergeet niet te vragen aan je bloemist wat hij in stock heeft of vraag bij je plaatselijke plantenhandel wat ze kunnen voorstellen! Palmiers, bamboe, pampas grassen, ..  Picture: Realisatie door A Touch of White - Wedding Design

 

YOUR PERSONAL PRINTED MATTERS

Jullie gasten komen terecht in jullie huwelijksverhaal indien ze de save-the-date of uitnodiging ontvangen. Zo belangrijk dus om direct de juiste toon te zetten. 
Hoe beter de uitnodiging bij jullie (en bij jullie huwelijksfeest) past, hoe persoonlijker het feest gaat worden. 
Brainstorm dus eerst over welke sfeer jullie wensen te bereiken op de huwelijksdag om dan verder te denken over de stijl en de tekst van de uitnodiging! (durf te spelen met de teksten!)
Het zit hem opnieuw in de details! Ga op zoek naar een goede en betrouwbare drukker in de buurt en vraag de nodige informatie over hun werkwijze. Zorg dat je zelf je ideeën kan aanleveren en dat de drukker hier op kan verder inspelen. (De technische ondersteuning & advies van de drukkerij kan zeker welkom zijn!)

 

Meer weten? Contact us for a nice cup of coffee! 

All the love, Sylvie

 

Comments are closed.